Welkom in Zente

Kom relaxen en ontdekken in Sint-Laureins

Zente verwijst naar Sente, zoals Sint-Laureins in de lokale volksmond wordt genoemd. Oorspronkelijk bedoeld als klein chaletje met sauna, is Zente uiteindelijk gegroeid tot een ruim en sfeervol ingerichte vakantiewoning met eigen wellness ruimte. Zowel het ontwerp, de bouw als de volledige inrichting van de woning en wellness werden gerealiseerd door gastheer Bart. De woning is volledig opgetrokken in hout wat resulteert in een knus gevoel en een laag energieverbruik. De keuze van natuurlijke materialen zorgt ervoor dat de vakantiewoning een oase is van rust en stilte waar je werkelijk zen van wordt: pauzeknop induwen, verstillen en vooral écht genieten…

Zente is gelegen in een van de laatste stiltegebieden in Vlaanderen en de streek is een echt wandel- en fietsparadijs. Sint-Laureins is vooral gekend voor zijn kreken, een uitgestrekt natuurgebied waar tal van wilde vogels broeden. Het ligt vlak aan de Nederlandse grens en fungeert als toegangspoort tot de uitgestrekte polders. Men zegt soms wel dat Sint-Laureins aan het einde van de wereld ligt, zo verstillend is het er. Toch ligt het vlakbij enkele bezienswaardige steden én de kust! Zo ligt Sint-Laureins op ongeveer 30 min van de historische steden Gent en Brugge, en 20 min van de kust: Knokke, Damme, Cadzand en het idyllische stadje Sluis.

Wil je graag eens tot rust komen, relaxen, genieten van de wellness, wandelen of fietsen… en dit in een prachtig huis met rustige omgeving? Snuister dan even verder op onze website en laat je onderdompelen in de verstilling van ZENte.

Je vakantie begint hier… welkom!

Bart en Gwenda